• Newbie
Yerbam 5.5 oz Mini Usamljena boca za vodu - Vakuumska boca od nehrđajućeg čelika - Termos 8 sati toplom i 12 sati na Hladnom zaštite – stane u Džep-Kožna traka ručka - BPA Free - Hermetički (zeleni čaj)

Yerbam 5.5 oz Mini Usamljena boca za vodu - Vakuumska boca od nehrđajućeg čelika - Termos 8 sati toplom i 12 sati na Hladnom

HRK 38.97

Dostupnost
U pristupačnom obliku

1、[POCKET SIZE] Volumen 5,5 grama, veličine 2,2 x 4,8 inča, mini-boca za vodu je idealno će se uklopiti u vaš džep, novčanik i torbu za ručak. 2、[HERMETIČAN] Pirjati svoj omiljeni kava na putu.Nema neočekivana propuštanja neće biti. 3、[DUGA IZOLACIJA] double-layer vakuumska usamljena boca od nehrđajućeg čelika i poklopac od polipropilena materijala sa silikonskim pečatom prsten drže vruće u roku od 8 sati i hladnim u roku od 12 sati. 4、[SOLIDNE] Čvrsta i bez nepotrebnih detalja.Ne kvari se, ne hrđa, ne zadržava i ne prenosi arome.On pruža čist i неметаллический okus. 5、[HRANI STVARI] 304 filter od nehrđajućeg čelika, силиконовое o-prsten i poklopac od polipropilena materijala ne sadrže BPA.

Ključne značajke

To se sviđa i kupcima