• Newbie
Srce Konja Držač Čaša Prijenosni Višenamjenski Automobil Seat Cup Mobitel Pića Držač Kutija Unutrašnjost Automobila Organizator (Crna)

Srce Konja Držač Čaša Prijenosni Višenamjenski Automobil Seat Cup Mobitel Pića Držač Kutija Unutrašnjost Automobila Organizator

HRK 38.97

Dostupnost
U pristupačnom obliku

★【Применимый tip sjedala】Džepove autosjedalice su pogodni za koje sjedalo ispod središnje konzole/ sjedalo se nalazi na istoj razini kao i središnja konzola.I obrnuto, on ne odgovara za sjedalo iznad središnje konzole.Ona je pogodna za zazor između 0,39-1,18 inča. ★【Veličina dogovor】Dvije šalice osnovni kostim, staviti tri veličine dnu čaše : 3,38 inča / 2,87 inča/ 2,67 inča. [VAŽNO] Za više potpunih i intuitivne mjerenja, molimo, kliknite na sliku (4. slika ). ★【Dizajn proizvoda】Sjedalica razmak organizator dizajn pametno koristiti rub sjedala objektiva, jednostavan i lijep.Držač čaša u autosjedalici pogodan za većinu automobila, kako bi se osiguralo više prostora za pohranu, odlično za organizacije predmete kao što su čaše, mobitel, olovke i sl. Zadovoljavaju različite potrebe. ★【Jednostavnost instalacije】Jednostavno gurnite organizator između sjedala i konzole za brzu i jednostavnu instalaciju. ★【Savjeti】 Ovaj tip multifunkcionalni organizer autosjedalice će potrajati neko mjesto na sjedalo, jer da se on koristi na rubu sjedala, ali samo malo, ako ti smeta, molimo vas da ga pažljivo.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Izdržljiv plastični materijal za dugoročno korištenje i lagan za čišćenje.Jednostavno umetnite organizator između sjedala i konzole za brzu i jednostavnu instalaciju.Pogodno za većinu dimenzija pića i ima centralno skladište za mobilne telefone, zadovoljava različite sigurnosne potrebe predmeta ,odlično za organizacije predmete kao što su čaše, mobitel, olovke i sl. Dizajn držača čaše koristi inteligentno rub rupe sjedala, jednostavan i lijep.

Ključne značajke

Fit most beverage sizes and have center storage for cell phones, meet the different needs :

To se sviđa i kupcima