• Newbie
Heart of Tafiti Door Knob Child Proof Cover, Dječji zaštitne brave za vrata, Kid-Proof 4 Pack/Bijelo (i siguran za djecu i oboljelih od demencije)

Heart of Tafiti Door Knob Child Proof Cover, Dječji zaštitne brave za vrata, Kid-Proof 4 Pack/Bijelo (i siguran za djecu

HRK 29.97

Dostupnost
U pristupačnom obliku

[Kuća-to je sigurnost deka] - Kuća-najsigurnije mjesto za sve.Međutim, postoje skrivene rizike za djecu.U neke sobe ne može dopustiti da djeca sama.Uključujući kupatilo, ostava, kuhinje i još mnogo toga.Kupite našu poklopac ručke na vratima, da bi svoju djecu daleko od tih opasnih sobe ili prostorije. [Najjednostavniji način za ostati u sigurnosti]- Poseban dizajn omogućava odraslima lako otvoriti vrata.Sve što trebate učiniti je kliknuti dvostruko na gumb i spustite ručku.Montaža i demontaža također jednostavan.Jednostavno postavite ga na kvaka i provjerite da je poklopac pravilno zatvoren.Sigurnost je zajamčena!Ako želite ukloniti naš proizvod, koristite odvijač da biste ga uklonili lako!. [Ne sadrži kemikalije i siguran]-Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala PP i TPR.Naše poklopci, ručke na vratima su prošli test na migraciju nekih elemenata(EN71).Možete da se smiri, znajući da nema toksične kemikalije neće nanijeti štetu djeci. [Pogodan za standardne ručke na vratima] - Dizajniran da bude kompatibilan sa standardnim сферическими vrata ručke; također se savršeno uklapaju sa vašim kućnim dekorom. [Jamstvo ]-Ako niste zadovoljni našim proizvodom, nudimo brz i kompletan povrat novca!.

Ključne značajke

To se sviđa i kupcima