• Newbie
GIGALUMI Solar Ground Svjetla, 4 Pack Solar Disk Svjetla na Otvorenom, 8 LED Upgraded Waterproof In-Ground Landscape Lighting for Garden Ponuda Pathway Lawn Patio Paluba Yard(White)

GIGALUMI Solar Ground Svjetla, 4 Pack Solar Disk Svjetla na Otvorenom, 8 LED Upgraded Waterproof In-Ground Landscape Lighting

HRK 50.97

Dostupnost
U pristupačnom obliku

[POBOLJŠANU KVALITETU] : Performanse naših solarnih kopna svjetla uvelike je poboljšana.Ove vanjske solarna svjetla više je vodootporan i imaju veću trajanje svjetlosti.U isto vrijeme snage prozirne plastične kape optimiziran kako bi joj otporan na pritisak. [OSIGURAJTE KORISTAN LIGHT] : Solarni disk svjetla pružaju idealna rasvjeta za dvorišta, vrtove, šetališta, staze, travnjak, ulicama, hodnicima i tako dalje.On je zgodan i ne zauzima prostor.Jednostavno stavite ga vani, gdje vam je potrebno svjetlo u noć. [VISOKA OSJETLJIVOST] : Naš nadograđeni solarni a svjetlo vrlo светочувствителен, više человечен od drugih, znatno povećanje učinkovite trajanje svjetlosti, smanjuje nepotreban svjetlo, tako da je cijeli generira svjetlo može biti u potpunosti koristiti. [SOLARNA RASVJETA] : Nema potrebe za drugim žicama ili su baterije, i to je jednostavan za instalaciju.Nakon postavljanja ove sunčane ulice svjetla automatski punili u toku dana i uključujete noću bez sudjelovanja čovjeka.U slučaju dovoljne količine električne energije, on može snimiti u roku od 8-10 sati.Molimo vas, budite oprezni, nemojte ga staviti u hlad ili pod drugi izvori noćno svjetlo. [AFTERMARKET] : Ako imate bilo kakvih pitanja sa proizvodima koje ste primili, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme.Naš stručni tim će vam pomoći riješiti ovaj problem i dati vam najbolje iskustvo kupnje i korištenja.Ove disk svjetla može se koristiti na otvorenom, na svakom mjestu, koje treba u noćnom rasvjetom.Savjeti : . 1.Molimo vas, budite sigurni da uključite kada prvi put koristite, inače se neće napajati čak i u sunčanim uvjetima. 2.Molimo vas, budite oprezni da ne postaviti ga u sjeni, inače će to utjecati na njegovo punjenje. 3.Ako je vrijeme sve vrijeme пасмурная i kišovito, to će utjecati na trajanje osvjetljenja u noćnim satima, što je normalna pojava za sve proizvode za sunce. 4.Ove solarne zemaljska svjetla vodootporan, ali, molim vas, ne замачивайте ih namjerno u vodi. 5.Ako imate bilo kakvih pitanja sa proizvodom koji ste dobili, molimo vas da nas obavijestite na vrijeme.Mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem i dati vam najbolje iskustvo korištenja.

Ključne značajke

To se sviđa i kupcima