• Newbie
Stakleno keramička Pepeljara, Pepeljara za Vrt Pepeljara s Poklopcem Rezervoara Za Vodu, Vanjski Unutarnji Pepeljara Ветрозащитный, Miris Dokaz Slatka Pepeljara za Muškarce Žena Uređenje Kućnog Ureda Cigare pepeljare sa 3 Пепельницами (siva)

Stakleno keramička Pepeljara, Pepeljara za Vrt Pepeljara s Poklopcem Rezervoara Za Vodu, Vanjski Unutarnji Pepeljara Ветрозащитный,

HRK 38.97

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Stakleno keramička pepeljara za cigarete. 【Kvalitetne keramičke pepeljare】 Naša praktična pepeljara izrađena od kvalitetne keramike.Keramika neobičan i plemenit, glazirane гранулированная.Klasična keramička pepeljara/pepeljara s poklopcem.Противоскользящая dizajn dna, objavljene vrlo uravnotežen način.Izdržljiva i lako se моющийся, pri pranju ne mijenja boju i ne blijedi. 【Savršene veličine i vještine】 Uz domaćem 12,5 * 10 cm pepeljara s poklopcem ima kapacitet od 500 ml, u kojoj se mogu smjestiti 3 pakiranje glave i pepeo cigarete.Elegantne oblike i žive boje izgledaju vrlo moderno i ukusno, savršeno se uklapaju u svaki unutarnji ili vanjski ukras i može se koristiti i kao lijepa dekoracija. 【Ветрозащитный t brinuti, mi ćemo vam pomoći riješiti ovaj problem!.

Ključne značajke

To se sviđa i kupcima