• Newbie
Torbica za iPhone baterije 13 Mini, 6500 mah Pametan Punjiva Prijenosni Zaštitna Torbica Za punjenje Napredni Backup Bateriju Kompatibilan sa iPhone 13 Mini (5,4 cm) Torbica za punjač (plava)

Torbica za iPhone baterije 13 Mini, 6500 mah Pametan Punjiva Prijenosni Zaštitna Torbica Za punjenje Napredni Backup Bateriju

HRK 71.97

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Paket uključuje : *1x Vodič za korisnike *1x Torbica za baterije *1 x USB kabel za punjenje i Phone.molimo vas, koristite podatkovni kabel za punjenje Apple (kabel za punjenje u paketu).Za sva pitanja obratite nam se.Pružamo usluge 24 sata dnevno.Možete prenositi podatke i puniti telefon istovremeno, bez skidanja poklopac sa baterije.Punjive elementi premium klase se koriste za pružanje snage, sigurnosti i pouzdanosti.✔【Važna napomena】 - Ovaj pametan torbica za bateriju samo je kompatibilan sa i Phone 13 Mini, ne odnosi na ostale modele. Pritisnite gumb za napajanje na stražnjoj ploči u roku od 3 sekunde i počnite vježbati. ✈Sinkronizaciju i punjenje Paket sadrži kabel za punjenje i Phone za završetak sinkroni punjenja, nema potrebe da se zasebno kupiti. Izvucite telefon paralelno kućištem. ✔【Produljiti vijek trajanja baterije】-Snažan 6500 mah ugrađena litij-polimer dodaje 180%+ dodatni trajanje baterije, da se vaš i Phone 13 Mini заряжался u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Možete uživati u glazbi i filmovima tijekom punjenja. ✈Maksimalna zaštita se Postavlja oštrica s gumenim materijalom pruža maksimalnu zaštitu za vaše diva telefona.Molimo vas, pobrinite se da telefon čvrsto priključen na dnu kućišta, baterije, i redovito čistite port za punjenje od prašine ili stranih predmeta tijekom korištenja. Prvo savijte mekanu gumu. ✔【Da ćete dobiti】 - Paket uključuje 1 kom. Savijte gornji dio je poklopac i ubacite telefon u torbicu. i Phone 13 Mini Smart battery case + 1 Apple USB kabel za punjenje u automobilu + 1 kom. ★ Bežični punjenje nije podržan.Ne brinite o пропущенном važne obavijesti zbog toga, da je baterija vašeg telefona разрядилась.Zaštita od ogrebotina, padova i padova. ☞Napomene za kupnju: Ovaj okrugli torbica je pogodna samo za i Phone 13 Mini, nije kompatibilan sa drugim tipovima modela.

Ključne značajke

To se sviđa i kupcima