• Newbie
7 u 1 Alat za uklanjanje začepljenja za kosu, 20+25 cm Plastični zmijoliku odvod za uklanjanje začepljenja (6 kom.), 23,6 inča Metalnom Odvodnom čistač za tuš, wc-a, kupaonice, sudopera za čišćenje Začepljenja za kosu (1 kom)

7 u 1 Alat za uklanjanje začepljenja za kosu, 20+25 cm Plastični zmijoliku odvod za uklanjanje začepljenja (6 kom.), 23,6

HRK 17.94

Dostupnost
U pristupačnom obliku

【 Best Value Package 】- 7 pack drain clog maknuti tools( 4 pack * 25.4 inch plastic snake drain clog maknuti, 2 pack * 20 inch plastic snake drain clog maknuti, 1 paket * 23.6 inch metal drain cleaner clog remover).Postoje dvije vrste sredstava za čišćenje odvoda za uklanjanje začepljenja : jedan za zaduženosti kose i smeća, a drugi za hvatanje čvrstog začepljenja.Alati za čišćenje odvod sudopera široko se koriste u duši, kuhinji, kupaonici, sudoper, kadu, wc-a i tako Dalje . 【Plastic Snake Drain】 Plastični odvod za uklanjanje dlaka je izrađen od visoko kvalitetnih materijala PP, koji je trajniji, nije lako razbiti ili nositi, i ne postaje zaglavio u šljive.Modernizirana štipa štap ima izvrsnu fleksibilnost i može se lako savijena u P-zamku odvoda, da prodre u većini nepristupačne, prostor i ukloniti prepreke, kao što su začepljeni kosu i hrana, kako bi se postigla vrlo učinkovita za čišćenje. 【Metalne ispusne čišćenje štapići】- možete koristiti metalne odvodnim grabilo u svim uske uske i zakrivljene prostorima.Kliknite na crvenu ručicu da oslobodite i otvoriti četiri когтя, čvrsto tlačne razne male predmete.Zgodan alat za uklanjanje prepreka, možete dobiti kosa, smeće, izgubljene predmete i tako na Savršen čistač odvod sudopera za spor ili postignutih канализаций. 【Uštedite novac _BOS_ Ponovno koristiti, i to košta puno, i da će morati dugo čekati da se riješi problem.Kanalizacione засоры obično se nalaze na savijanja Rv Naš alat za uklanjanje začepljenja za isušivanje kose ima super fleksibilnost koja može prodrijeti duboko unutra.P položaj cjevovoda, brzo povucite smeće blokirane u savijanje, i neka vam glatko kanal.Umetnite заостренную dio u sudoper polako, dok se ne približi na ručku.Držeći se za petlju olovke, povucite ga gore - dolje, okrenite nekoliko puta.Ako mislite da je na kuku, postoji засоры, a zatim polako podignite ga.Baciti smeće u kantu za smeće.Polako gurnite dio когтя u sudoper.Držite olovku, kliknite na пружинную olovku, a zatim pandža otvara se i hvata smeće, otpustite ručicu, da se dokopati smeće.Polako podignite ga i baciti smeće u kantu za smeće.Pakiranje uključuje : 4 pakiranja * 25,4-inčni plastični toaletni zmija, 2 pakiranja * 20-inčni plastični umivaonik zmija, 1 pakiranje *23,6-inčni ispuštena lasica od nehrđajućeg čelika.Dizajniran za : .idealan za tuš, wc-a,.odličan je za kupatilo,.odlično za sudopera.Napomena : . 1. Kada je začepljenje ozbiljan, molimo očistite mali broj jedan po jedan, kako bi se izbjeglo jednokratnu zaduženosti nasilje, da bi se spriječilo prekoračenje nosivosti trnja, čime je deformiran i pauze. 2. alat za čišćenje odvod umivaonika-to nije igračka.Molimo vas, pobrinite se da štapići su izvan dosega djece, kao i zupce заострены, a kraj proizvodi заострен. 3. Ne koristite proizvod odmah nakon uporabe kemijskih pročišćivač šljiva, za izbjegavanje kontakta s očima ili kožom.Savjet : .Veličina se mjeri ručno, a može biti greška; molimo, ne возражайте.

Ključne značajke

To se sviđa i kupcima